Workshops beskrivelse og tilmelding

WORKSHOP 1    5-6/6 2020
         
Indføring i den spirituelle Andeskunst.  


Juan og Ivan vil på sin kyndige måde indføre dig i Inkaernes mystiske levevis, og give dig indsigt i at arbejde med levende energi. Du vil lære at arbejde med elementer i naturen og at rense og opfylde din personlige energiboble.

Du vil få træning i healingkunsten at modtage forfinet energi, samt kunsten at omdanne tung energi til fin energi hos dig selv og andre. Og du vil få erfaring i at kontakte den levende energis individuelle felt, og endvidere samarbejde med det kollektive felt.

Du vil få et indvielsesritual i Andestraditionen og derved modtage de basale færdigheder, der gør det muligt at bruge disse spirituelle værktøjer i din hverdag. Der anvendes enkle øvelser, der er lette at gå til og alligevel udgør et overordentlig effektivt redskab til den personlige og spirituelle udvikling. 
Pris per workshop:

Herefter 2950,- kr.
Early Bird til 1/2 2700,- kr.

Depositum kr.1000 reg.:1551 konto 0016883190
Tilmelding kan ske her eller via email.
ah@detgodeliv.eu

Sted: Bundsgård Bundsvej 16 
DK-3660 Stenløse.
Beskrivelse ved tilmelding, kan nås med s-tog, bus.

Tid. Her dag kl. 9.30 – 16.30


WORKSHOP 2  7-8/6 2020
       
En bro til toppen af personlig kraft.


Juan tilbyder videregående undervisning og praksis, som stammer fra hans anden mester Q'ero indianeren Don Andres Espinoza. Denne workshop fungerer som katalysator mellem højre og venstre sides energiarbejde. Hvor højre side præsenteres i den første workshop og venstre side i den tredje workshop.

Workshoppen indeholder et indvielsesritual "Chumpi Paqo" i det aspekt af traditionen, hvor der åbnes og arbejdes med kroppens system af centre og bælter af levende energier. Formålet med denne indvielse er at aktivere og optimere perceptionen, samt at væve bælterne for at harmonisere og beskytte energisystemet.

Herudfra introduceres et sæt øvelser inspireret af arketypiske forhold med det formål at harmonisere relationer mellem mennesker. Desuden indgår dybdegående øvelser omkring "wachay" at fødes og "wanuy" at dø.

Workshoppen præsenterer sofistikerede og virksomme individuelle og kollektive øvelser, som er en særdeles kraftfuld hjælp i den personlige udvikling og det professionelle liv.

Herefter 2950,- kr.
Early Bird til 1/2 2700,- kr.

Depositum kr.1000kr reg:1551  konto 0016883190
Tilmelding kan ske her eller via email. 
ah@detgodeliv.eu

Sted: Bundsgård Bundsvej 16 
DK-3660 Stenløse.
Beskrivelse ved tilmelding, kan nås med s-tog, bus.

Tid. Her dag kl. 9.30 – 16.30


 
WORKSHOP 3  9-10/6 2020

Deltagerne på denne workshop skal have deltaget i workshop 1 og 2 hos Juan

Udvikling af den intuitive kraft. 


Denne workshop repræsenterer traditionens tredje aspekt; Lloqe eller den venstre magiske side, som stammer fra mesteren Don Melchor Dezas.

I øvelserne fokuseres der på det intuitive aspekt, derfor arbejdes der først med gennem energibevidsthed at vække og skærpe perceptionen for at forstærke den enkeltes evne til at være totalt opmærksom i nuet og dermed i stand til at tage kontakt til konkrete elementer i nuets intuitive kraft. Herfra sættes fokus på evnen til at flyde med og samtidig intuitivt være opmærksom på og udbytte den energi, som kommer til stede.

Don Melchors øvelser repræsenterer den mystiske og magiske venstre side. Du vil komme til at tage kontakt til og forankre dine personlige allierede, der kan hjælpe dig på din vej fremover.
De kræfter du også kommer til at arbejde med på denne avancerede workshop vil være; Tupay; konfrontation med kraften. Qaway; visionær  kraft. Rimay; Ekspressiv kraft. Munay; følelsernes kraft. Kanya; kraften til af være. Khuyay; kærlighedens og lidenskabens kraft. Atiy; den impulsive kraft. Disse øvelser giver os endvidere mulighed for at aktivere og træne evnen til at se via vores Øjne i energisystemet.

Pris 2950,- kr.
Early Bird til 1/2 2700,- kr.

Depositum kr.1000 kr reg.: 1551 konto 0016883190
Tilmelding kan ske her eller via email.
ah@detgodeliv.eu

Sted: Bundsgård Bundsvej 16 
DK-3660 Stenløse.
Beskrivelse ved tilmelding, kan nås med s-tog, bus.

Tid. Her dag kl. 9.30 – 16.30Workshop 4  11-12/6 2020
 
Energi arbejde i den nye tid.
Profetier, synkronisitet og energiarbejde i den nye tid

 
Dette er en helt ny og meget spændende workshop, som tilbydes for første gang i Danmark i 2009.
Der bygges videre på elementerne fra de øvrige tre workshops, her indvier Juan os i de kundskaber og de energi værktøjer, han har fra sin mester i Bolivia ved Titicaca søen Tata Lorenzo.
 
Dette arbejde og denne kundskab, vil bane vejen for en ny kosmologi og en identifikation ikke bare med din egen nation eller egen planet, men med hele solsystemet i sin helhed. Dette kobles sammen med profetier fra forskellige kulturer, Inkaimperiet, Hopiindianerne, Mayafolket, Terence McKenna og i Ching.
 
Workshoppen vil forberede deltagerne energimæssigt, mentalt og følelsesmæssigt til det menneskelige bevidstheds løft, som så mange forskellige traditioner i fuld synkronisitet har forudsagt. Gennem denne workshop tager du selv aktiv del i og hjælp til at bane vejen for at profetierne vil nå dens mål, - at føre menneskeheden frem til det næste niveau i dets udvikling

 
Pris 2950,- kr.
Early Bird til 1/2 2700,- kr.

Depositum kr.1000 kr  reg.: 1551 konto 0016883190
Tilmelding kan ske her eller via email.ah@detgodeliv.eu


Sted: Bundsgård Bundsvej 16 
DK-3660 Stenløse.
Beskrivelse ved tilmelding, kan nås med s-tog, bus.

Tid. Hver dag kl. 9.30 – 16.30

Yderlig info; Anita Abel Hansen 28480618

 Kontakt os
Du kan kontakte Inkaspirit på nedenstående mailformular.

Skriv hvilke Workshop du ønsker at deltage på i besked feltet enden for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sami hilsner til dig
Anita og Jens Peter Hansen
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
© Inkaspirit.dk - Anita & Jens Peter Hansen - Kildemosen 17, 2880 Bagsvær - E - mail info@inkaspirit.dk - Tlf. 28783435