Rejse til Syd England

Stonehenge og Avalon

En spirituel rejse til nogle af Englands mest berømte og kraftfulde hellige steder med privat adgang til indercirklen af Stonehenge


Inspireret af rejser med fascinerende og stærke oplevelser, der er personligt udviklende har vi for femte år arrangeret denne spirituelle rejse til England. Gennem meditative øvelser og gruppens evne til at forstærke energien vil vi udveksle, undersøge og oplade energi med disse kraftfulde hellige steder.   En mulighed for at komme i kontakt med dybe og nye aspekter af os selv.

Vi har sørget for "private access" til centrum af Stonehenge for virkelig at kunne opleve dette steds intensitet.


Stonehenge

Myterne har frit spil på Stonehenge, Europas mest berømte fortidsminde. Komplekset består af fem-otte meter høje stenportaler i hesteskoform, der oprindelig var omgivet af en kreds af 30 megalitter på hver ca. 25 tons. Netop den elegante struktur med en overligger, der bæres af to megalitter, har givet navn til Stonehenge "hanging stones".

Forskerne mener at kunne påvise, at Stonehenge blev opført af de keltiske præster til at forudsige sol- og måneformørkelser. Astronomerne finder bevis herfor i den ca. 35 tons tunge megalit - den såkaldte hælsten - som står 30 meter uden for stencirklen. Hælstenen sigter præcis på det punkt hvor solstenen står op om morgenen på midsommerdag. I spirituelle kredse siges Stonehenge at være en direkte port til kosmiske dimensioner.

Avalon

Myterne trives også stadig omkring Glastonbury, der ligger i hjertet af myternes "Isle of Avalon". Allerede i middelalderen rangerede byens legendariske kloster som pilgrimmenes vigtigste helligdom. Ifølge overleveringen rummer klosterkirkens kor kisterne med kong Arthur og dronning Guinevere.
Landskabet har en speciel sprudlende og samtidig healende energi. Legenden fortæller at Kristus som ung besøgte stedet, og at hans hemmelige discipel Josef af Arimatæa bragte den hellige kalk "The Holy Grail" med Jesus blod hertil og gemte den ved "Chalice Well" - en magisk og inspirerende have, som endvidere bl.a. indeholder "Det hellige Tjørnetræ" og løvehovedet.

Program

Ankomst med fly og herefter kører vi i lejet minibus til den enorme "Averbury Stone Circle", som er det største forhistoriske monument i England og ældre end Stonehenge - for nogle endda også mere fascinerende. Energirensning og energiarbejde med oplevelser af markant forskellige former for energi, samt healing under træernes portal. I dette område er der ganske stor chance for at se korncirkler, vi ser om der er mulighed for at træde ind i en.

Dagen afsluttes ved Sillbury Hill tæt på Avebury, som er Englands største kunstige bjerg. Sidst på eftermiddagen kører til Salisbury, hvor vi indlogerer os på den bestilte Bed & Breakfast. En sen fælles middag på byens ældste kro, der bærer præg af årtiers historie.

2. dag
Vi har Private Access til Stonehenge kl. 6.30-8.30 (før offentlig åbningstid).

Det er en helt speciel opelvelse at stå i midtercirklen af Stonehenge. Der indgår tid til både individuelle og kollektive guidede øvelser og personlig fordybelse.

Efter en dejlig engelsk morgenmad besøger vi den prægtige Salisbury Cathedral for meditativt nærvær og healing. Vi vil trække maskulin energi ned gennem de himmelstræbende hvælvinger og udveksle feminin energi med den sorte Madonna og Maria Magdalene, engleenergi i ærkeenglen Michaels meditationsrum og mange andre fine oplevelser.

Tæt på Salisbury er Woodhenge, som er fra samme tidsperiode. Woodhenge lader til at have været et kollektivt samlingssted af stor betydning, derfor kollektive energiøvelser på stedet.

Vi ankommer til Glastonbury sidst på eftermiddagen og indlogerer os hos Julias Bed & Breakfast.

3. dag
Om formiddagen kører vi til Wells, som er den bedst bevarede og smukkeste middelalder by i England. Vi starter dagen i Wells Cathedral, som er en uforglemmelig oplevelse.

På lørdags markedet kan man finde engelske delikatesser.

Om eftermiddagen energiarbejde i Glastonbury Abbey for at tage kontakt til "Det hellige par" i form af Kong Arthur/ dronning Guinevere og Kristus/Maria. Vi arbejder også med den hellige tjørn og den keltiske frugtbarhedssten.

Det øvrige af eftermiddagen er fri, om det er et besøg i Chalice Well til personlig fordybelse, Glastonburys utallige alternative butikker eller haven ved vores B&B. Hvis vejret og lysten er til det afsluttes dagen med solnedgang på højen ved "The holy Thorn".

4. dag
Efter morgenmaden drager vi til "The Tor", som er toppen af Avalon. Her er Mikael energilinien kraftigst og det kan mærkes på energien, hvilket vi vil benytte til en kollektiv, global øvelse.

Herefter går vi til den healende have "The Chalice Well" og arbejder med stedet mange smukke manifestationer af energi, hvoraf flere har stor mytisk værdi som "The Holy Grail" og den evige kilde. Haven har specielt mange udtryk for feminin og maskulin energi, f.eks. krydser den maskuline Michael linie og den feminine Mary energilinie i Haven.

Midt på eftermiddagen kører vi mod lufthavnen.

Praktiske oplysninger
Pris kr. 4.550,- for de 4 dage

Prisen er inkl.: Undervisning, overnatninger og morgenmad på Bed & Breakfast, al transport i England, samt èntre. Eksklusiv er frokost og aftensmad, ca. 500,- dk. kr.

Desuden skal du købe din egen flybillet (ca. kr. 1.000,- retur).
VIGTIGT: At du tilmelder dig hurtigst muligt for at vi kan rejse med samme fly.

Tilmelding:
Inkaspirit
Anita & Jens Peter Hansen
Søborg Hovedgade 203 1 tv. - 2860 Søborg
Tlf. 39674010 - e-mail:Info@inkaspirit.dk

Deltagerbeskrivelse af turen til England.

I August tog 13 spirituelt interesserede mennesker af sted for at besøge de gamle engelske fortidsminder. Her fik vi nogle fantastiske oplevelser i mødet med de kraftfulde energier og den fantastisk berigende engelske natur.

Der er altid overraskende at arbejde nye steder med Andestraditionens værktøjer. At stå på The Tor sammen med andre spirituelle mennesker og lave en energistråle inden i tårnet lige oven på Michael linien var for mig en fantastisk oplevelse af kraft og nærvær med hele universet. Her sende vi energien videre til Pyramiderne i Egypten, til solstenen på Macchu Picchu og derefter til Elizabeth på Hawaii, vi fik rigtig meget hjælp fra Sankt Michael.

De engelske energi er meget stilfulde og velordnede, det fik vi et tydelig bevis for i Chalice Well. En fantastisk have med to gamle hellige kilder, der har løbet altid. Nogle pragtfulde træer og et healende bad samt et utal at forskellige velduftende blomster og planter. 
 Kontakt os
Du kan kontakte Inkaspirit på nedenstående mailformular.

Skriv hvilke Workshop du ønsker at deltage på i besked feltet enden for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sami hilsner til dig
Anita og Jens Peter Hansen
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
© Inkaspirit.dk - Anita & Jens Peter Hansen - Kildemosen 17, 2880 Bagsvær - E - mail info@inkaspirit.dk - Tlf. 28783435