Profetierne

Lidt om profetierne


Citat fra Elizabeth Jenkins bog "Inkaindvielsen" side 236.

Juan Nunez del Prado fortæller: "Profetierne siger, at den første Paqo af femte niveau, inka malku, vil træde frem ved Q'olloriti  festivalen.

Det giver god mening, for der er en kollektiv spirituelt ritual, der involvere over halvfjerds tusinde mennesker, og det afholdes ved foden af en gletscher (i 5000 tusinde meters højde). Q'olloriti er en forsamling af et mægtigt antal pilgrimme, som i dyb fromhed kommer fra alle egne af Andes.

De medbringer deres ikoner og danser, og der afholdes store dansekonkurrencer mellem grupper fra forskellige regioner. Efter tre dages afholdes der en kæmpestor procession. Omsider, det niende år, og med hjælp fra min kone Lida, lykkedes det mig af fornemme med det syvende øje, at der blev dannet en enorm, kollektiv boble af levende energi som følge af grupperitualet.

Da jeg kom tilbage og fortalte Don Benito dette, smilede han til mig og sagde:' Nu begynder du at forstå.' "Og nu forstår jeg da også, at der dannes en enorm samling af menneskelig psykisk energi, sammen med stedet naturlige kraft, der kan skabe betingelser for den første inka mallku's tilsynekomst".

Profetiet forlæller, at menneskene kollektivt har mulighed for at højne deres bevidsthed afgørende i årene frem til 2012. Denne ændrede spirituelle bevidsthed gør det muligt at en person af 5. niveau kan træde frem. Denne person vil kendes ved at hun/ han kan helbrede alle sygdomme ved berøring.

En spirituel rejse med 144 spirituelle energikunstnere

Juan Nuñez del Prado har gennem mange år planlagt denne enestående og enkeltstående spirituelle rejseoplevelse til de helligste kraftsteder i Bolivia, Peru og Ecuador.

Han vil selv være mester og guide på denne rejse med 144 spirituelle energikunstnere fra hele verden, altså 12 grupper med 12 deltagere i hver rejsegruppe har til formål at danne en gigantisk kollektiv energiboble.

Intentionen med rejsen er med denne samling af kollektiv energi at åbne og forbinde de gamle energiporte for at gøre nye tider mulige, og her igennem forberede genkomsten af en helbreder.

Du vil deltage sammen med 143 andre paqo'er fra hele verden. Vi vil rejse rundt til de store helligdomme og naturlige energitempler der findes rundet om i Peru, Bolivia og Ecuador, som eksempelvis Manchu Picchu og Titicaca søen. Denne pilgrims rejse vil forgå på Inka Wiraqocha's energilinje, som går fra Ecuador i nord og til højlandet i Bolivia. En rejse på 2000 kilometer gennem Andesbjergene.

Denne rejse kræver selvsagt megen planlægning og den endelige dato er endnu ikke fastlagt.
 Kontakt os
Du kan kontakte Inkaspirit på nedenstående mailformular.

Skriv hvilke Workshop du ønsker at deltage på i besked feltet enden for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sami hilsner til dig
Anita og Jens Peter Hansen
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
© Inkaspirit.dk - Anita & Jens Peter Hansen - Kildemosen 17, 2880 Bagsvær - E - mail info@inkaspirit.dk - Tlf. 28783435