Mesa, Khuya, Despatio

Mesaen er en ekstern repræsentation af din personlige kraft og en permanent fysisk kontakt til andestraditionen, dine mestre og energier, som du har været i kontakt med.

Den bruges til åbning og velsignelse af et helligt sted til ceremonielle formål, at påkalde kraften fra mestre og hellige energier for at hjælpe dig og andre, samt i forbindelse med healing og endvidere i forbindelse med bøn. Mesaen er Paqoens (Andes energikunstner) koncentrations og fokuserings værktøj. En mesa kan være en medicinpung eller et stykke stof, hvor du samler dine kraft-objekter (khuya) som sten, figurer, etc.

Foldning af mesa
Start med den nederste spids og fold den opover de khuyaer, du har lagt i midten af tæppet. Herefter folder du spidsen fra venstre ind over midten, og drejer tæppet, så du hele tiden folder fra venstre. For tredje gang folder du fra venstre, denne gang bøjer du spidsen ind under hulningen i stoffet.
Til sidst  folder du for fjerde gang, her bøjer du den sidste spids ind i hulningen for at samle stoffet fast. Så skulle din mesa gerne ligne nr.8.
1
2
3
4
5
6
7
8
Despachoener en synlig bøn. Det er en natur mandala, som benyttes af paqoer (Andes energikunstnere) for at kontakte verdenen af levende energi og placere sig selv inde i denne. Der er mere end 200 elementer til brug i despachoen og tusinder af forskellige despachoer, som kan skabes til præcise formål. At samle delene til og ofre despachoen er en handling af stor betydning og dyb mening.
 Kontakt os
Du kan kontakte Inkaspirit på nedenstående mailformular.

Skriv hvilke Workshop du ønsker at deltage på i besked feltet enden for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sami hilsner til dig
Anita og Jens Peter Hansen
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
© Inkaspirit.dk - Anita & Jens Peter Hansen - Kildemosen 17, 2880 Bagsvær - E - mail info@inkaspirit.dk - Tlf. 28783435