Rejse til Frankrig

Maria Magdalenes spor

En spirituel rejse til Frankrig

21. - 25. Maj 2014
 

Maria Magdalenes spor

 Denne spirituelle rejse bevæger sig gennem den smukke og varierende natur i Sydfrankrig i sporene på Maria Magdalene.

Det er en fordybning i Maria Magdalenes budskab,  som indbyder til en psykologisk og spirituel udvikling for den rejsende.

Denne rejse åbner for en indre kontakt til stilheden i dig selv gennem oplevelser i smukke scenerier af natur og unikke spirituelle steder.

Der vil indgå meditative og guidede energiøvelser med det formål at vække indsigt og skabe kontakt til den dybe kærlighed, nærvær og styrke, som vi alle bærer i os selv.

Gruppen er på maksimum 12 personer for at skabe nærhed i oplevelsen afat dele denne indre og ydre rejse.

Onsdag

Vi flyver til Marseille og dermed direkte til det område, hvor Maria Magdalene siges at have forkyndt sin lære mest.

I byen ligger Sankt Victors kloster med et betydningsfuldt kapel for Maria Magdalene og en af de legendariske sorte madonnaer.

Vi tager videre til La Sainte Baume, den store grotte med uendelig stilhed, hvor Maria Magdalene hævdes at have udbredt sin lære og levet sine dage til ende. Vi overnatter på stedets kloster.

Torsdag

Et møde med byen Saint-Marie-de-la-Mer, hvor Maria Magdalene siges at ankomme til Frankrig og hvor den legendariske sorte Madonna Sara er et helt specielt møde. Dette område i Sydfrankrig på kanten af Pyrenæerne er samlingsstedet for de sorte Madonnaer, som er knyttet til Maria Magdalene legenden. Herfra går rejsen ind i Pyrenæerne og Katharlandet. Om aftenen fortæller vi om Maria Magdalene og de sorte madonnaer.

Fredag

Dagen starter med stilhed i den magiske La Caune, en stor drypstenhule hvor den ældste sorte madonna er fundet. Derefter bevæger vi os gennem vinlandet til den lille landsby Rennes la Chateau, hvor præsten B. Sauniere i 1917 gjort et mystisk fund, og derefter opførte et kapel og et tårn dedikeret til Maria Magdalene. Dette sted indeholder en direkte kontakt og åbning til hende gennem en gylden stråle af energi. Herfra kører vi til Montsegur, den intense landsby omfavnet af Pyrenæerne.

Lørdag

Denne dag er centreret omkring Katar slottene Montsegur og Roquefixade. Vi fortæller uddybende om Katarerne, som viderebragte den oprindelige viden fra Jesus Kristus. Dagen vil indeholde både guidede øvelser og tid på egen hånd. Øvelserne er fokuseret på en sammensmeltning af den feminine og maskuline energi. Om aftenen inspireres vi af hinanden ved at dele oplevelser, tanker og drømme.
 

Søndag

Forening af det feminine og maskuline fører os videre til det sidste punkt på turen, Katharernes specielle indvielseshule, hvor den enkelte vil gennemgå en indvielse - en forunderlig og smuk afslutning på en lang rejse.
Vi flyver hjem fra Toulouse lufthavn søndag eftermiddag.

Praktisk oplysninger:
5 dage inklusiv undervisning, logi, halvpension, transport og entre.
Kr. 4.950,-

Flybilletten er ikke inklusiv i denne pris.
Rejsen er en udfordring for gangbesværede.

Information og tilmelding:

Anita Berit Hansen                                
Tlf. 28 48 06 18
ah@detgodeliv.eu


Undervisere
Anita er uddannet psykolog, afspændingspædagog og mindfullnes træner. Hun er certificeret underviser indenfor Andestraditionen. Anita har gennem mange år arbejdet med samtaleterapi, grupper i selvudvikling og som underviser i mange forskellige sammenhænge.

På rejse med Maria Magdalene - fortælling af tidligere deltager
Jeg var en af de heldige, der kom med på denne eksklusive tur. Vi var en gruppe kvinder der tog af sted en tidlig morgen i maj, hvoraf de to var Anita og Cecilia, vores guides, derfor eksklusiv!!

Det var et dejligt solrigt vejr der mødte os ved ankomst til Marseilles, og det var det næsten alle dagene, om ikke andet så var det følelsen for turen var både glædesfyldt, varm, kærlig og udfordrende.

Udover at være i en kraftfuld, smuk og kærlig feminin energi hele dagen igennem, så var det også utrolig smukke og nærværende landskaber, vi kørte rundt og arbejdede i. Det var tydeligt at mærke, at det er områder der er arbejdet i, i århundreder. Og stadig væk er det "bare" et helt almindeligt landskab, der former en historie med aftryk fra fortiden, som opfattet ud fra et bestemt fokus, åbnede sanser og et særligt nærvær bliver helt specielt.

Den fysiske anstrengelse, der kortvarigt er på turene op til grotter og Kathar borge, gør også noget ved én, ligesom noget supplerende til åbningen af sjæl og sind.

Alle de steder vi besøgte, gav deres egen specielle oplevelse, bestående af erkendelser, afklaringer, kærlighed og dyb ro. Som selvfølgelig udfordres når man er hjemme igen......:o)


Mit åndelige, personlige udbytte er i skrivende stund ikke helt opfattet til fulde, men der skete nogle væsentlige forandringer. Den mest synlige oplevelse for mig og de som var tilstede var efter, eller under arbejdet i Bethlehem hulen, som er Katharenes indvielses hule. Det var en meget rolig og afklaret følelse jeg havde op til hulen, havde kun mig selv med og intention om at fralægge min "lille jeg".

Vi lå skiftevis på alterstenen, mens de andre bevægede energien rundt, og det har ganske givet bidraget med en helt særlig effekt. Jeg har i hvert fald ikke indtil nu oplevet en større og kraftigere fysisk reaktion end den, der opstod efter dét møde. Det var ganske voldsomt for mig . og jeg er ikke helt mig selv mere...men det ønskede jeg jo sådan set heller ikke!

Den mest karakteristiske forandring er følsomheden. Over for energetisk "støj", altså sansningen af andre og deres energiudstråling eller humør kunne man også kalde det, og for hvad og hvor jeg skal være. Der er ikke længere den samme kompromis søgning indeni, eller sagt med andre ord en hurtigere afklaring på, hvad jeg vil og ikke vil. Men også og ikke mindst en dybere kontakt med kærligheden og glæden.

Jeg fik hvad jeg kom for og mere end jeg endnu har opfattet bevidst....:o)

G. Gade
 Kontakt os
Du kan kontakte Inkaspirit på nedenstående mailformular.

Skriv hvilke Workshop du ønsker at deltage på i besked feltet enden for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sami hilsner til dig
Anita og Jens Peter Hansen
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
© Inkaspirit.dk - Anita & Jens Peter Hansen - Kildemosen 17, 2880 Bagsvær - E - mail info@inkaspirit.dk - Tlf. 28783435