Litteratur

Elizabeth B. Jenkins

Forfatter til "INKAINDVIELSEN"

"En kvindes spirituelle eventyr i Andesbjergene"

Elisabeth B. Jenkins er psykolog og bor nu på Hawaii, hvor hun sammen med sin familie arbejder på deres økologiske plantage og som psykolog.

I bogen "Inkaindvielsen" er hun tilbage til den tid, hvor hun arbejdede på en doktorgrad i klinisk psykologi. Alt er godt, men ikke godt nok og hun oplever en meget dyb og intuitiv trang til at tage til Peru for at studere Inkaernes ældgamle legender og helbredelses metoder.
 
"Da Carlos havde sagt ja til vores aftale klokken to, begav jeg mig atter hen ad den lange udendørs svalegang, der førte til min lejlighed, og standsede betaget af udsigten til Ausangate - bjerget, en isklædt tinde på 6700 m ved Cusco - dalens østlige ende. ,, O.K., skæbne, nu er jeg her, " hviskede jeg til bjergtoppen", "hvad vil du så med mig?"

Det var det spørgsmål, der havde kredset gennem mine tanker dag og nat de sidste tre måneder og havde spundet et spind af tvivl, ængstelse og dirrende begejstring. Dragningen mod Cusco havde været så stærk, at jeg havde efterladt alt i Californien - job, familie, forlovede, doktordisputats - og var taget til Peru efter en intens åndelig tilskyndelse, en bevidsthed om, at nøglen til min fremtid, og måske også til min fortid, lå her i dette ældgamle landskab, denne ældgamle by. Jeg kender ikke en sjæl i Cusco, og jeg kunne ikke sige 'et eneste ord på spansk. Jeg havde aldrig i mit liv gjort noget lignende. "

Sådan starter Elizabeth åndelige rejse ind i et energi univers. Som den første amerikaner blev hun accepteret at en gruppe peruvianere, der arbejder med en mester, som foretager healinger ved hjælp at apu'er (bjergånder) og behandler mennesker, der er opgivet af det almindelige sygehus.

Dette bliver indledningen til en række grænseoverskridende oplevelser på Andes - vejen, Elizabeth modtager et spirituelt indvielsesritual under ledelse af antropolog Juan Nuñez del Prado, der er uddannet af flere qeromestre. En indvielse, der fører Elizabeth frem til en dyb forståelse for jordens og hendes eget inderste behov - og giver hende en indsigt, der forandrer hendes liv for altid.
 
Bogen er skrevet på et meget personligt plan, den er hudnær og meget ærlig i sin fremstilling af det, der ikke er synligt for det almindelige øje, men en realitet alligevel. Hun konfronterer sin mester med sine kritiske vesterlandske spørgsmål og sine læsere med de mest fantastiske overvejelser omkring energi på en måde, der er nem at leve sig ind i. Bogen udmærker sig ved at gøre opmærksom på, at der er andre måder at arbejde med energi på, end den vi vesterlændinge er vant til.

Jens Peter Hansen 1999
 Kontakt os
Du kan kontakte Inkaspirit på nedenstående mailformular.

Skriv hvilke Workshop du ønsker at deltage på i besked feltet enden for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sami hilsner til dig
Anita og Jens Peter Hansen
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
© Inkaspirit.dk - Anita & Jens Peter Hansen - Kildemosen 17, 2880 Bagsvær - E - mail info@inkaspirit.dk - Tlf. 28783435