Juan Nuñez del Prado
og
Ivan Nuñez del Prado

Juan Nuñez del Prado har fulgt i fodsporene på sin far antropologen Oscar Núñez del Prado, der var den første som blev opmærksom på, at Qero folket er efterkommere af inkaerne. Juan studerede antropologi ved University of Cusco og har specialiseret sig i inkaernes religiøse kultur i Inkas, herunder  Q'eros de direkte efterkommere af den kongelige linje i Inkas.Hans kontakt med Q'eros åbnede for en fordybelse i energiverdenen, som Qeroas er eksperter i at kommunikere med. Dette ansporede Juan til at blive indviet i Inka traditionen.

I mere end 10 år kom han i mesterlære hos den indianske healer Don Benito Qoriwaman, som var kendt i hele Cuzco dalen for sin helbredelseskunst og hvem Shirley MacLaine beskriver i sin bog "It`s all in the playing.", hvor Benito slipper rattet i bilen på vejen ned fra Macco Picchu og styrer bilen uden direkte kontakt.
Efterfølgende udbygget Juan sin viden videre ved at arbejde med andre velkendte gamle mestre som Don Andres Espinoza, Don Melchor Deza, Don Manuel Qispe, og Don Mariano Apaza. Det har gjort ham til en af de mest vidende mennesker indenfor inkatraditionen og fyldt med forrygende autentiske fortællinger fra sin rejse. Det er vigtigt for Juan at dele sin viden med mennesker rundt om i verden, hvilket er et væsentligt princip i Inkatraditionen, Ayni.

Man kan sige, at Juan Nuñez del Prado er nok den person med den mest omfattende viden om Inka religion, Inka kultur, energi arbejde og alle dens myter i dag. I disse dage opsøger selv unge Q'eros ham for at lære af ham, hvilket han anser for en stor ære og tegn på påskønnelse.
På grund af sin medfødte nysgerrighed og hans videnskabelige baggrund som antropolog, er Juan Núñez del Prado aldrig blevet træt af at udvide sin viden inden for indenfor psykologi og andre religioner, for at forbinde det med inkatraditionens spiritualitet .
 
Ivan Nuñez del Prado er søn af Juan Núñez del Prado og har arbejdet sammen med ham i mange år. Ligesom sin far blev han tidligt tiltrukket af inkatraditionen og verdenen af levende energier. Han modtog sin første indvielse i en alder af syv på QollorRit'i. I 1991 modtog han indlvielsen til 4. niveau af bevidsthed, kaldet Karpay Ayni. Det følgende år deltog han for første gang i den spirituelle rejse ”Hatun Karpay” til Inkaernes gamle hellige steder.

Ivan var initiativtager til at afholde det første møde med fokus på udveksling mellem inkatraditionen og tibetansk buddhisme med hjælp fra Lama Lopon Chechoo Rinpoche (Karma Kajyu). Efter at have afsluttet mange forskellige indvielser med store mestre i forskellige traditioner, underviser han nu i Inkatraditionen sammen med sin far i USA, Europa og Asien. I sin undervisning er Ivan utrolig gavmild, struktureret og inspirerende. Ivan og Juan komplementerer hinanden på fornem vis.


 Kontakt os
Du kan kontakte Inkaspirit på nedenstående mailformular.

Skriv hvilke Workshop du ønsker at deltage på i besked feltet enden for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sami hilsner til dig
Anita og Jens Peter Hansen
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
© Inkaspirit.dk - Anita & Jens Peter Hansen - Kildemosen 17, 2880 Bagsvær - E - mail info@inkaspirit.dk - Tlf. 28783435