Inkapraksis

De tre basis teknikker i energiarbejde ifølge Andestraditionen.

Disse øvelser er de tre grundliggende teknikker i Andestraditionen til at arbejde med energien omkring os og inden i os selv.
 

Sami Chakuy oppe fra kommende og nedadgående strøm af levende energi.

Tap let levende energi ind i dit energisystem ved at åbne energiboblen for oven og sug sami ind fra kosmos. Fyld boblen op med sami - fin levende energi.

Variation: På sin vej gennem boblen og kroppen skyller samien tung energi ud. Din opgave er at give slip på den tunge energi (tristhed, andspændthed, smerte etc.). Det kan føles som en strøm ned gennem kroppen til Pachamama (moderjord).
 

Saywa Chakuy

Opadgående strøm af levende energi nede fra.
Energiøvelsen består i at modtage let energi fra Pachmama, moderjord. (Jord elementet). Når man har givet Pachmama sin eller andres tunge energi (gennem sami chakuy øvelsen), har man lov til at bede hende om hendes Sami. Bed Pachmama om at give dig sin lette energi, og lad den flyde fra jorden op gennem benene og fyld din boble med den.
 

Houcha Mikhuy

Horisontalt perception af energi strøm. Spise og fordøje tung energi.
At spise og fordøje tung energi med Qosqoen (energimaven).
Sin egen tunge energi: Start med at åbne qosqo`en (energimaven) i området mellem solar plexus og navlen. Med vilje og intention befaler man sin qosqo at fordøje den tunge energi, man suger ind i Qosqoen fra hele boblen. Som resultat af fordøjelsen opleves let energi som opadgående strøm, der fylder ens boble, - og tung energi som nedadgående strøm, det er en gave til pachamama (moder jord).


Andres tunge energi: - iflg. traditionen er det ikke nødvendigt at få lov først, husk at give Sami tilbage, når den tunge energi er fordøjet.

Med vilje og intention suger man tung energi ind fra en anden. Man skal mærke, at energien rammer Qosqoen evt. som en prikken. Det er personen, der spiser den tunge energi, der afgør, hvornår der stoppes - hvornår det er nok.

Dette healingsarbejde og meget mere vil du blive fortrolig med på workshops med Juan Nuñez del Prado, samt undervisning og indføring i Inkaernes energitradition.
 Kontakt os
Du kan kontakte Inkaspirit på nedenstående mailformular.

Skriv hvilke Workshop du ønsker at deltage på i besked feltet enden for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sami hilsner til dig
Anita og Jens Peter Hansen
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
© Inkaspirit.dk - Anita & Jens Peter Hansen - Kildemosen 17, 2880 Bagsvær - E - mail info@inkaspirit.dk - Tlf. 28783435