Rejse til Peru

Hatun Karpay Phana

Indvielsesrejse til Peru

Det er en rejse ind i de levende energiers verden. En dynamisk energiforståelse, hvor udveksling af energi ikke er betinget af et indviklet system eller en bestemt opfattelse, men simpel og lige til. Inkaspirit tilbyder Hatun Karpay, eller den store indvielse, en 10 dages initierings oplevelse ind til hjertet af Andesnaturens mystik og spirituelle kraft af levende energi.

Deltagere på denne Indvielsesrejse modtager Inkaindvielsen med Juan Nuñez del Prado som mester og guide.

PHAÑA (højre side Hatun Karpay): omfatter det rationelle og mystiske kognitive aspekt af traditionen (yachay), og indeholder de basiske teknikker af den spirituelle læring og virke.  Den forsyner os med en træning i at administrere det personlige energifelt, baseret på et intimt og flydende energetisk forhold med det eksterne energetiske miljø, både i sin naturlige form og metafysisk (kausay pacha).

Program
Hatun Karpays højre side hører til læren fra Don Benito Qoriwaman og giver deltageren mulighed for at få aktiveret det personlige energipotentiale.

Dag et: (Karpay Ayni) - Vi begynder med de første ritualer i Hatun Karpay for at blive "Inka frø". Vi starter i den centrale katedral i Cusco og tager videre til hellige steder i Cusco området.

Dag to: (Wiñay) - Dagen begynder i Inkaernes hellige dal for at rodfæste vores "Inka- frø". I Pisac templet  arbejdes med kontakt til sol og vand elementerne.

Dag tre: (Phutuy) - Vi tager det tidlige morgentog til Machu Picchu, hvor vi skal lave hellige ritualer de næste fire dage. Denne dags ritualer i den hellige by lærer os, hvordan vores "Inka-frø" blomstrer.

Dag fire: (Pachamama) - Moder Jord. Vi skal på en trave tur gennem den subtropiske jungle til Pachamama hulen, hvor vi kontakter den store moder. Herefter videre til underverdenens hule.

Dag fem: (Apus) - Vi bestiger tempelområdets hellige bjerg Huayna Picchu for at møde Apuerne (bjerg-energier).

Dag seks: (Willkanust'a) - Ved floden "prinsesse af det sorte lys" udfører vi et kraftfuldt ritual for at komme i kontakt med den hellige flod. Toget tilbage til Cusco.

Dag syv: (Wañu) - Ved Qoricancha (soltemplet) udfører vi et renselses- og foreningsritual, og derefter tager vi videre til det gamle Inka tempel for liv og død.

Dag otte: (Unu) - Vi tilbringer dagen ved vandtemplet Tipon, hvor vi udfører forskellige hellige vandritualer. Denne dag arbejde vi sammen med en gruppe qero indianere.

Dag ni: (Wiraqocha) -  Vi tager til byen Raqchi, hvor vi udfører kroningsritualet for Inkaens genkomst. Wiraqocha templet er det vigtigste tempel i Andes traditionen. Afskedsmiddag i Cusco.

Dag ti: (Pachakamaq) - Vi tager det tidlige morgen- fly til Lima. Her fuldfører vi vores oplevelser med et integrations ritual i templet for Pachakamaq. Aftenfly hjem eller overnatning i Lima.

Pris for den spirituelle rejse 2620 euros  euro.


Flybilletterne  er ikke indklusiv.

Denne pris indeholder al undervisning og guide, al transport med tog og egen bus,  logi på gode hoteller, samt to måltider om dagen, entré.

Læs for yderligere inspiration "Inkaindvielsen" af Elizabeth B Jenkins

Dator for rejserne se her
 


Udtalelser fra deltagere:

Denne oplevelse har ændret mit liv totalt - det er som at vågne op efter en lang søvn og se verden og livet med en ny kærlighed og indsigt. Dette er et "værktøj", som ALLE kan bruge og vil nyde godt af på alle måder. Cecilia
Ved din eventuelle aflysning af rejsen er det på grund af foreningens non-profit status og betaling af hoteller kun muligt at refundere rejsebetalingen, hvis vi modtager en skriftlig aflysning 30 dage før afrejsen, da tilbagebetales beløbet (minus depositum) og 20% administrationsgebyr. For aflysning mindre end 30 dage før afrejse er ingen tilbagebetaling mulig

For yderlig information om indvielsesrejser til Peru  
Inkaspirit, Kildemosen 17 2880 Bagsværd
Tlf. 3967 4010. 28783435
Mandag til fredag bedst efter 19:00.
 Kontakt os
Du kan kontakte Inkaspirit på nedenstående mailformular.

Skriv hvilke Workshop du ønsker at deltage på i besked feltet enden for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sami hilsner til dig
Anita og Jens Peter Hansen
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
© Inkaspirit.dk - Anita & Jens Peter Hansen - Kildemosen 17, 2880 Bagsvær - E - mail info@inkaspirit.dk - Tlf. 3967 4010