Rejse til Peru Hatun karpay lloqe
Datoer 11/9 til 28/9 2017

Dette er en rejse ind i de levende energiers verden, en verden som hele tiden omgiver os og tilbyder sin kraft. Det er også en indvielse, en Hatun Karpay, som betyder den store indvielse ind til hjertet af andesnaturens mystik og spirituelle kraft.

Lloqe betyder den venstre side, og relaterer til intuitive kræfter og kompetencer, som er en væsentligt grundlæggende del i udvikling af personlig kraft. Vi rejsen gennem en lang række ceremonielle hellige steder, som af inkaerne er dedikeret til hver især af indeholde specielle dimensioner af kraften fra den venstre side og bruger nye teknikker til at skabe resonans med energien.

Vi skal specielt lære elementet vand at kende, som en healende, poetisk og legende energi, der hjælper os til at kunne skabe flow i os selv og vores verden. Vi vil også få erfaring med WILLKA kraften, som er relateret til det sorte lys og energiarbejdet fra det femte niveau af bevidsthed.


Denne rejse har et nøje bestemt forløb, således at energien til den venstre side åbnes, arbejdes med i mange væsentlige dimensioner og til slut integreres som en helhed i dit personlige energisystem.

1.dag
Ankomst til Cusco, hvor vi kører til hotellet og lader krop og sjæl vænne sig til af være i 3300 meters højde. Om aftenen er der en introduktion til den kommende indvielsesrejse.
 
2.dag
Vi kører til Bethlehem kirken, hvor vi tager kontakt med Mamacha Belen, Cuscos feminine beskytter. Denne dag er orienteret omkring en kontakt til de syv bevidsthedsniveauer. Det foregår i kirken og på det naturlige kraftsted Tipon. På Tipon afslutter vi med at skabe kontakt mellem Tipon og det healende sted Wanka. Denne nat overnatter vi i Pisac.

3.dag
Vi besøger det hellige sted Wanka, hvor vi modtager den healende kraft gennem "Taytacha Wanca" (Den healende krafts herre). Herefter foretager vi en ceremoni i Inkaens helligdom i Pisac, et stort tempelkompleks. Vi overnatter i Pisac.
 
 
4.dag
Denne dag kører vi til Uraco for at foretage en ceremoni med "Sunturwasi", det feminine center knyttet til akkumulation og genoprettelse af velvære. Vi foretager også et ritual med Pauqarmarka relateret til kraften af glæde og venskab. Derefter kører vi til slangestenen, som i Andestraditionen er symbol på naturens kreative kraft og den gemte kraft fra underverdenen. Til slut en ceremoni i Yucay i inkaen Sayri Tupaqs tempel, hvor vi tager kontakt til kraften af de syv "chakanas"- feminint symbol fra underverdenen. Vi overnatter i Ollantaytambo.

5.dag
Vi besøger Ollantaytambo, den eneste eksisterende inka by, som fortsat er beboet og som derfor indeholder ånden fra datidens inka imperium. I Ollantaytambos helligdom udfører vi ritualer med forskellige væsentlige fontæner Nustaens (prinsessens) og Tawantin fontænen (foreningen af de fire væsentlige elementer og symbolet på helhed), Yanantin fontænen alliancen af to sider af virkeligheden, prinsessens hjerte og kondorens fontæne. Vi arbejder også i sol templet. Overnatning i Ollantaytambo
 
 
6.dag
Denne dag kører vi til Moray, moder jords helligdom, som indeholder syv dimensioner af kontakt til moder jord. Vi kører tilbage til Cusco, hvor vi foretager et ritual med "Nino Compadrito", ...som er den nuværende helgen af magi. Vi overnatter i Cusco.

7.dag
Denne dag foretager vi et ritual i "Kiswarkancha", som oprindeligt var inka palads og tempel for Wiraqocha, i dag er det en katolsk katedral i Cusco.
Vi tager kontakt til Wiraqocha stenen (ægget).
Denne dag byder også på en væsentlig ceremoni for opvågningen af pumaen, her bliver vi indviet til den hellige by Cuscos kraft. Vi overnatter i Cusco.
 
8.dag
Denne dag rejser vi til Macchu Pijchu for at lave en "Llactakarpay" - en indvielse til den hellige bys kraft. Vi formidler også en kontakt mellem Cuscos puma og Machupijchus kolibri, hvormed vi blander byernes to energier og integrerer dem i os selv. Vi tager tilbage til Cusco.

9.dag
Den dag kører vi til Raqchi, for at foretage en ceremoni i Wiraqocha templet med de 7 Nustaer (prinsesser) knyttet til syv forskellige kvaliteter af vand, samt en ceremoni i templet for helhed. Vi besøger også Pucara, som er linket til den kraftfulde Tiwanaku tradition. Vi ankommer til Puno, hvor vi overnatter.

10.dag
Denne dag kører vi til Chukuito for at foretage en ceremoni i frugtbarhedstemplet og i jomfruens helligdom. Vi kører også til Amaru Muro, slangens port, for at foretage en ceremoni.

 11.dag
Vi krydser grænsen til Bolivia og forsætter til Copacabana ved Titicaca søen, som er den største højest beliggende sø i verden – uendelig smuk og med udsigt til solens ø

12.dag
Sol og Måne. Her udspringer hele Andestraditionen.
Det var her inkasønnen og inkadatteren blev sendt til fastlandet for at grundlægge og finde det sted, hvor den gyldne stav stod lodret i den tykke muld.

13.dag Copacabana her arbejder vi med de 7 kors på vej op ad bjerget. Vi besøger også den smukke og fine katedral.

14. Denne dag kører vi ud til det fantastiske sted Sillustani, hvor de kongelige søjlegrave ligger smukt omgivet af vand. Her laver vi øvelser knyttet til dette steds unikke energi. Vi flyver fra Juliaca til Lima. Derefter til hjem destinationen.
 
Juan og Ivan Nuñez del Prado
 
Pris for den spirituelle rejse 4390,- euro.

Denne pris indeholder al undervisning og entré til de hellige steder, al transport med tog og egen bus, logi på gode hoteller, samt to måltider om dagen. Personlig dansk guide på hele turen.

Flybilletterne er ikke inklusiv, det vil sige flybilletten til Lima og indenrigs billet mellem Lima og Cusco og på vej hjem mellem Juliaca og Lima, samt fra Lima til Danmark.

Ved din eventuelle aflysning af rejsen er det på grund af betaling af hoteller kun muligt at refundere rejsebetalingen, hvis vi modtager en skriftlig aflysning 30 dage før afrejsen, da tilbagebetales beløbet (minus depositum) og 20% administrationsgebyr. For aflysning mindre end 30 dage før afrejse er ingen tilbagebetaling mulig. Rejsen fortages som en Pilgrimsrejse under eget ansvar.
Vi ønsker dig en uforglemmelig rejse.

Inkaspirit.dk 2878 3435 eller 3967 4010
Jens Peter Hansen

 
 Kontakt os
Du kan kontakte Inkaspirit på nedenstående mailformular.

Skriv hvilke Workshop du ønsker at deltage på i besked feltet enden for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sami hilsner til dig
Anita og Jens Peter Hansen
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
© Inkaspirit.dk - Anita & Jens Peter Hansen - Kildemosen 17, 2880 Bagsvær - E - mail info@inkaspirit.dk - Tlf. 28783435