Elizabeth B. Jenkins

Workshops i Inkatraditionen


Energiarbejde og Healing med Elizabeth B. Jenkins
Forfatter til "Inkaindvielsen"

Workshop 1  - Dato endnu ikke fastlagt.
Introduktion til Inka Mystik og Healings metoder.

Elizabeth introducerer dig for denne 6.000 år gamle Andes-tradition og dens direkte åbning til de dybere naturkræfter, som vi alle har i os, - en kontakt til Moder Jord, Sol og Måne. Du lærer enkle og alligevel særdeles effektive healingsværktøjer, som er vitale nøgler til at balancere dit energifelt i et samspil med naturens kræfter, og derved skabe højere niveau af livskraft, glæde, personlig styrke og harmoni i dit liv og i samfundet.

Gennem praksis lærer du de otte basale øvelser i den spirituelle inkatradition. For eksempel de basiske redskaber som healings teknikken til at spise og fordøje tung energi, hvordan forskellige energi bobler kan balanceres, at rense og opfylde din personlige energiboble, samt teknikker til at samarbejde og tilføje kraften til kollektive energisystemer.

Elizabeth inddrager også sin psykologiske viden, således at der arbejdes med de fire elementer på mange forskellige kreative måder inspireret af andestraditionen, visualisering og intuition. Elizabeth vil bla. lære dig at åbne og aktivere dine energiøjne (chakraer) gennem kontakten til vandet, solen, vinden og jorden.

Du modtager træning i at kommunikere direkte med alt levende i universet, din ledestjerne, din skytsengel, træet ude i skoven, søer, havet og kosmos og du vil endvidere få erfaring i at modtage svar på dine spørgsmål fra naturen, samt få nye måder at bearbejde din egen frygt . Gennem denne kontakt til naturen skærpes endvidere kontakten til det højere selv.

Du vil gå hjem med spirituelle redskaber du kan bruge med det samme.

Pris: kr. 2200,- Depositum: 1000 kr.
 

Workshop 2

Despatio og Mesa arbejde, samt udvidede healings redskaber.

På denne workshop lærer du den kraftfulde kunst at lave en despacho. Denne viden tillader dig at påkalde til spirituelle hjælpere i naturen omkring hvor du bor, arbejder og i øvrigt ønsker ekstra energi, hjælp og kraft til at opnå dine mål.

For dit videre arbejde med andestraditionen må du på dette tidspunkt have din egen Mesa, som er en transportabel kraftpakke, som repræsenter din personlige kontakt til naturånder, hellige steder og personer af betydning for dig. Du vil lære, hvordan du samler dine "kuyas" (kraft sten) og andre objekter for din Mesa, samt hvordan du organisere Mesaen internt. Du lærer at bruge mesaen; - til velsignelse og åbning af steder til ceremonielt formål,- til at påkalde kraften fra dine mestre eller hellige væsner, - til at hjælpe dig eller andre, - til at bede for dig selv eller en anden på et hvilket som helst tidspunkt. , - til hjælp ved despacho arbejde, -  og desuden til at heale dig selv eller andre.

Elizabeth lærer dig også en meget kraftfuld inkateknik til "sjæle hentning". Endvidere er der øvelser til at harmonisere og integrere dine mandlige og kvindelige sider. Vi afslutter workshoppen med en udvidet Karpay Ayni ceremoni, hvor du lærer at give "Karpay" med din egen mesa.

DESPACHO

Despachoen er en synlig bøn. Det er den ældste form for ofring i Andesbjergene. En despacho er en natur mandala, som bruges af Andes paqoer til at give tilbage til naturen og placere sig selv inden i den levende orden.

Deltagerne på denne workshop skal have deltaget i workshop 1 hos Elizabeth eller Juan.

Pris: kr. 2200,- Depositum: 1000 kr.
 

Workshop 3


At se med alle øjnene.

Denne workshop præsenterer øvelser og teknikker relateret til det egentlige arbejde, der skal gøres for at nå toppen af 4. energiniveau ved at arbejde med frygt og frygtbaseret adfærd.

At træde ind af døren til det 4. niveau er ensbetydende med at stoppe projektion af personlig kraft over i andre mennesker og ting, samt integrationen af "The Royale Couple" - den indre mand/kvinde.

På dette niveau er et ny psykologisk åbninger tilgængelige for dig, som ikke var mulige på 3. niveau. Du kan se din egen skygge klart og du polariserer ikke længere situationer - du harmonisere dem. Polaritet og manipulation er kendetegnet for 3. niveau. Harmoni er kendetegnet for 4. niveau.

Specifikt lærer du på denne workshop et avanceret arbejde med livslinjen og indkapslet tung energi, desuden avanceret arbejde med kampen mellem kønnene -kvinder og mænd, herunder "Ring of Power" teknikker, hvor vi benytter vores polaritet til at hjælpe den anden.

Du lærer den dybdegående effektive healingsteknik med "Nawi" eller boblens øjne, hvor du lærer at se med HELE BOBLEN. Og du kommer til at arbejder direkte med de 7 energier fra det ubevidste, som er frygt, vrede/ selvhad, jalousi eller misundelse, lyst eller grådighed, stolthed og skam.

Desuden er der på workshoppen udvidet arbejde med Seqe's, som er linjer af levende energi, der rinder mellem to eller flere rituelle steder. Brug Seqe eller bliv brugt af den!

Deltagere på denne workshop skal have deltaget i

workshop 1 og helst også workshop 2.

Pris: kr. 2200,- Depositum: 1000 kr.
 Kontakt os
Du kan kontakte Inkaspirit på nedenstående mailformular.

Skriv hvilke Workshop du ønsker at deltage på i besked feltet enden for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sami hilsner til dig
Anita og Jens Peter Hansen
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
© Inkaspirit.dk - Anita & Jens Peter Hansen - Kildemosen 17, 2880 Bagsvær - E - mail info@inkaspirit.dk - Tlf. 3967 4010