Rejse til Peru

Ausangate, Qolloriti

En enestående oplevelse til det indre af Andesbjergene


Eksklusiv rejse til Den hellige dal i Cusco og indvielse af Don Nazario Turpo på Ausangate & Qolloriti

Med Cecilia Hellner, Anita og Jens Peter Hansen

Længe har vi tre drømt om en fælles rejse til vores elskelige energisted Peru. Vi har sammen sat en stående rejse, som indeholder et nyt niveau af viden og indsigt. Don Nazario giver os mulighed for at modtage en helt speciel indvielse ved søen Azul Cocha omgivet af det hellige Ausangate bjerg.

Dag 1
Rejse fra Danmark og ankomst i Lima om aftenen med overnatning.
Dag 2
Fly til Cusco, hvor vi vil have en fælles frokost og fri eftermiddag. Aften samling med introduktion til den kommende rejse.

Dag 3
Dagstur til det hellige pilgrims sted hos Apu'en Huanca, som ligger udenfor Cusco. Her kommer 40.000 mennesker for at vise deres kærlighed og hengivelse hvert år i september. Vi vil arbejde med de 7 kors og den hellige kilde samt visdomstræet. Vi besøger også kirken og den hellige sten i alteret

Dag 4
Den hellige dal med besøg i den gamle  kirke Chinchero med en ranti af senor Qolloriti  og videre til Moray - moder jords navle.
Vi slutter dagen i Ollantaytambo med specielt  udvalgte energisteder på kondortemplet.
Dag 5
Vi tager til Ausangate for at besøge Alto Masayoc, Don Nazario Turpo i den lille landsby Pacchanta. Landsbyen ligger på 4200 meter over havet lige ved foden af Apu'en, Ausangate og indebærer en køretur på ca. 5-6 timer og derefter et par timer til hest.
Om aften vil Nazario byde velkomme ved at lave en despacho/paqo som en beskyttelse og velsignelse for vores videre rejse. Vi tilbringer vores første nat hos Nazario og hans familie.

Dag 6
Vi starter på hesteryg til Otorongococha, den feminine og maskuline lagune. Her vil Nazario udføre et renselses ritual, hvor vi forbinder os med lagunernes kræfter.
Vi ridder videre op til dagens sidste sted Azul Cocha ( 4700 m.)
Nazario far, Don Mariano Turpo, har videregivet et kraftfuldt indvielsesritual fra denne helt specielle lagune, hvor kontakten imellem jord og himmel er så fin, at når det lyner slår lynene OP fra lagunen og ind i himmelen. Her overnatter vi i telte.
Dag 7
Nazario starter dagen med en ny despacho/paqo ved hans faders gamle alter stensætning inden vi går ned til den hellige "blå" lagune, Azul Cocha.
Vi gennemgår den kraftfulde indvielses ceremoni som starter med en renselse af den psykiske og fysiske krop, som bryder de bånd der eventuelt holder os bundet til fortiden og energier vi ikke længer har brug for. Vi er på dette enestående sted resten af dagen og overnatter igen.

Dag 8
På hesteryg til Pacchanta og bruger dagen i de varme kilder. Vi overnatter igen hos Nazario.

Dag 9
Vi starter på hesteryg til Tinqui, hvor en bil vil køre os til Mahuallani, som er indgangs stedet til en af Cusco meste kendte Apu'er - Qolloriti. Her vil der være mulighed for at vælge om man vil forsætte til Apu'en Qolloriti sammen med Nazario eller vil tilbage til Cusco.

De rejsende til Qolloriti laver en despacho sammen med Nazario. Vi overnatter ved foden af isbjerget, hvor 40-50.000 mennesker hvert år kommer langsvejs fra for at fejre deres Apu.
Dag 10
Rejse fra Qolloriti til Cusco. Dag 11. En fridag i Cusco med fælles middag om aften.

Dag 12
Rejsedag til Lima og videre ud i verden. Dag 13. Ankomst i Danmark.

Turen er planlagt ud fra de steder og mestre vi har et specielt forhold til. Hvis du har andre steder, du har lyst til at opleve, vil vores lokale ven og andestradition guide, Javier Bonino gerne være behjælpelig med ture til hvor du måtte ønske det. Dette ligger uden for denne rejses pris.
På rejsen ud i det fantastiske bjerglandskab er vores førere Don Nazarios søn og familie. Desuden vil Javier Bonino være med på rejsen som vores lokale planlægger. Han sørger for heste, telte og god mad til rejsen.
Don Nazario Turpo Condori er født omkring 1938, han er søn af den kendte Altomasayoc (en andespræst på 4 niveau) Don Mariano Turpo fra landsbyen Ausangate. Don Nazario har været sin faders assistent siden han var meget ung, og har igennem dette arbejde lært om og levet med Andestraditionen.

 Både hans far Don Mariano og han selv har arbejdet med at formidle Andestraditionen til folk uden for Perus grænser bla. igennem spirituelle grupper som har rejst til Peru. I Cusco området er Nazario velkendt indenfor Andestraditionen og nyder stor respekt for hans arbejde.

En speciel og unik rejse, som vil gøre en forskel i dit liv.

Tilmelding: Inkaspirit - tlf. 2878 3435 eller 2848 0618
 Kontakt os
Du kan kontakte Inkaspirit på nedenstående mailformular.

Skriv hvilke Workshop du ønsker at deltage på i besked feltet enden for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sami hilsner til dig
Anita og Jens Peter Hansen
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
© Inkaspirit.dk - Anita & Jens Peter Hansen - Kildemosen 17, 2880 Bagsvær - E - mail info@inkaspirit.dk - Tlf. 28783435