Andes i Danmark

Andestraditionen i den form, som den praktiseres i dag, stammer fra Q'ero indianerne og de mestre som i århundrede har givet den videre til "lærlinge". Traditionen blev for første gang præsenteret i Skandinavien gennem Elizabeth Jenkins med udgivelsen af hendes bog "Inka - indvielsen" på Borgens forlag.

Elizabeth Jenkins kom til Danmark første gang i maj 1999 på opfordring af Anita og Jens Peter Hansen, og her afholdte hun en workshop for deltagere fra hele Europa, som hun introducerede til Andesfilosofien og de tilhørende teknikker.

Vi (Anita og Jens Peter Hansen) tog 2 måneder til Peru i juli 1999, hvor vi blandt andet deltog i den spirituelle rejse "Hatun Karpay" (Inka - Indvielsen). Her underviste antropolog Juan Nuñez del Prado, en sand mester i Inka - praksis og filosofi. Under hans professionelle og dybt hengivne vejledning modtog vi initieringerne til 4. Niveau. I årene herefter har både Elizabeth Jenkins og Juan Nuñez del Prado undervist i Danmark.
Macchu Picchu i Peru. Her har cirka 900 mennesker indtil nu fået en både filosofisk og praktisk indføring i Andes traditionen. De har modtaget metoder og teknikker til at skaffe sig af med tung energi og tilføre fin energi fra universet og naturen. Ved at danne foreningen inkasprit blev det muligt at udbrede kendskabet i Skandinavien og samtidig give hjælp tilbage til Q`eroerne.

Inkaspirit har gennem årene arrangeret introducerende kurser med Elizabeth og Juan i Danmark, samt videregående kurser med forskellige undervisere. Q`ero indianere kom på besøg i København i 2003 og 2006, og mange skandinavere er rejst til Peru for at møde dem i deres hjemland og deltage på Hatun Karpay indvielsen.
Inkaspirit har arrangeret disse rejser siden år 2000, ligesom der arrangeres rejser til andre spirituelle steder i Europa. Foreningen siger tak til alle dem, som med deres intention og økonomi har støttet foreningens formål.
 Kontakt os
Du kan kontakte Inkaspirit på nedenstående mailformular.

Skriv hvilke Workshop du ønsker at deltage på i besked feltet enden for.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sami hilsner til dig
Anita og Jens Peter Hansen
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
© Inkaspirit.dk - Anita & Jens Peter Hansen - Kildemosen 17, 2880 Bagsvær - E - mail info@inkaspirit.dk - Tlf. 28783435